Geen producten (0)

Laatste berichten


De Piraat...gestrand?

De Piraat...gestrand?

Ik denk dat het alweer een jaar geleden is dat we aan deze mooie man begonnen.... en afmaken blijkt een uitdaging.
Het is alweer wat meer jaren geleden dat we op zoek naar inspiratie, onder andere in de tattoo wereld, stuitten op de Mexican Skull. We vonden het geweldig en gingen meteen aan de slag. Mara maakte een mannetje met Mexicaans snorretje en ik maakte een vrouwtje met kant in haar ogen. Het stel werd verkocht op een kunstmarkt en toen was voor ons het hek van de dam: The Lady, The Matador en The Flower volgden, elk weer wat mooier dan de vorige... Mexican Skulls mogen we ze niet meer noemen, want als je de richtlijnen daarvan volgt weet je dat symetrie zeer van belang is. En Symetrie is in onze stukken niet meer helemaal te vinden... Maar dat maakt onze stukken juist uniek! En als je afwijkt van de stijl die jouw inspiratie is, dan ben je niet automatisch fout bezig... nee... dan ben je aan het creeeren! En dat is waar onze passie ligt... Nieuwe mooie dingen maken, technieken ontdekken en ons eigen maken, misschien zelfs verbeteren of op een ander gebied toepassen... spelen!
Maar okay, ik wijk af... deze blog heet ten slotte "de Piraat... gestrand?". Aan deze vent zijn we dus zo'n jaar geleden begonnen en hij is in de tussentijd ingehaald door The lady en The Matador.... Mara heeft de basisopzet gemaakt en ik heb de zeester en zijn/haar tandjes toegevoegd.... en toen is ze/hij gestrand! Ik schrijf hij/zij omdat ik het niet meer zeker weet... in het begin was ik overtuigd dat deze Piraat een mannetje is, maar waarom kan het geen vrouwtje zijn? Als ik het een vrouwtje maak, kan ik haar dan van het strand afhalen? Weet ik dan de volgende stap?? Nou dat mijn Gouden Draag Graedr is afgerond ben ik klaar een volgend project op te pakken... en ik wil heel graag verder met deze Piraat....Potverdikkie! Ik ga het gewoon doen!! Mensen, kijk binnenkort uit naar het resultaat!! Ik beloof er niet nog een jaar over te doen:-)!

Lees meer

Een klasje doen...

Een klasje doen...

Moe en voldaan, we hebben weer een workshop mogen geven tijdens een babyshower.

Lees meer

Zoveel te vertellen!!

Zoveel te vertellen!!

Er is zoveel te vertellen! Maar ik heb geen idee waar te beginnen.... Bij het begin? Want trots zijn op ons betekent ook terugdenken aan ons eerste atelier... Gosh, beseften we toen wel hoe goed we het hadden?! Die ruimte, anti-kraak in een kantoorgebouw... je kon er verstoppertje spelen en elkaar na een middag zoeken nog niet vinden. We vonden het zo heerlijk om ons plekkie in te richten... Een MDF plaat met 5 (!) schragen eronder zorgde voor een enorme werktafel waar we met gemak met z'n 10'en omheen konden. Een oude kast die Patrick langs de weg zag staan, was getransformeerd tot onze show-kast. En verder dozen en nog meer kasten vol met materiaal! Van verf (van Mara) tot stof (van Francis) en alle bijbehorende toebehoren.... een walhalla voor de creatieveling.... En het beste begin voor ons atelier. We moesten er helaas weg, maar de herinneringen die we er hebben gemaakt (henna tatoeages bij elkaar zetten, een workshop zilverklei geven, babykleden voor vriendinnen maken, de kledingruilbeurs, schalen van papier maché, Kerstballen van vermalen eierdozen, witte versiering op een zwarte opoe fiets), neemt niemand meer van ons af:-).

Lees meer

Vanaf nu ook workshops!

Vanaf nu ook workshops!

Als je op zoek bent naar een bezigheid voor bijvoorbeeld een babyshower of een (dames)vrijgezellenfeestje, dan bieden wij een leuke workshop!

Lees meer

Oudere berichten