Geen producten (0)

Onze webshop is online!

Onze webshop is online!

We zijn online! Whuhu!! 

In 2010 zijn Mara en ik onze samenwerking begonnen, eerst in een anti-kraak atelier en na zo'n 3 jaar daar zijn we verhuisd naar mijn huiskamer. Al ruim 5 jaar maken we mooie dingen samen en wordt onze samenwerking steeds beter op elkaar afgestemd. We inspireren elkaar en motiveren elkaar om elk goed idee uit te werken. Alles kan en we willen het ook allemaal proberen. Dat hebben we in eerste instantie ook gedaan, van glasfusen naar zilverkleien en van glasbrandschilderen naar lassen. We wilden kijken wat ons het meeste aansprak en waar we ons dan ook op wilden gaan richten. Met mijn textiel achtergrond en Mara haar tekentalent zijn we toch uitgekomen bij Textielkunst. Dat doen we nu alweer een paar jaar en het is geweldig om aan onze stukken te zien hoe we ons ontwikkeld hebben. We zijn trots op onze werken en nog trotser dat ze al in diverse huiskamers liggen te schitteren! Maar we willen meer stukken verkopen en dan wordt een website toch echt een noodzaak. En hoewel we hartstikke creatief zijn, is een website bouwen toch weer een vak apart... Eentje die Suzanne Serton tot in haar kleine teentje beheerst! En toen ze ook nog eens enthousiast was om voor ons een site te bouwen, tja, toen konden we niets anders dan haar haar gang laten gaan en er helemaal op vertouwen dat het goed zou komen. En hier issie dan eindelijk! Het resultaat... En nu is het aan ons om deze site te vullen... en dat ga ik dan ook graag en snel doen.

We hopen dat jullie het mooi vinden en dat jullie regelmatig komen kijken of er alweer iets nieuws op staat. Op onze beurt zullen we jullie op de hoogte houden van onze bezigheden en de stukken waar we aan werken. 

Dus,,, tot snel!

X Francis & Mara 

 

 

1 Reactie

Yvonne Alefs
19 July 2016 om 14:04
1
Jullie zijn 2 geweldige textielkunstenaars en ik ben superblij dat jullie deze stap hebben genomen. Ik wens jullie héél, héél veel succes en voorspel nu al dat jullie binnen een jaar in een mooi interieur blad staan met jullie prachtige kunstwerken :) Nederland is gek als ze hier niet voor vallen! Lots of love xxx

Reageer

Annuleren