Geen producten (0)

Vanaf nu ook workshops!

Vanaf nu ook workshops!

Workshop babykleed makenIk was bij een netwerkbijeenkomst om te vertellen over 'Zachtgoed' en daar kwam iemand naar me toe om te vragen of ik ook babyshowers deed... Het antwoord was nee maar dat zei ik niet hardop. In plaats daarvan kwam "Ja hoor, wat zoek je precies" uit mn mond (schrik!). Ze zocht iets voor iemand die iets creatiefs wilde doen voor een babyshower... En ik zei ja.... Tja en dan moet je het natuurlijk ook waar maken!

Ik zette iets op papier en stuurde dat naar de potentiele klant die meteen enthousiast reageerde dat ze ons graag wilde inhuren. En toen kwam het erop aan. We propten onszelf met naaimachine, strijkplank, voorbeeldkleed, scharen, naalden, garens en patronen, in de auto en hup naar Egmond. 

Daar zat een kamer vol dames en een onwetende mother-to-be op ons te wachten... brrr! Maar het is ons gelukt, we hebben de bedoeling uitgelegd en konden het kleed dat we destijds met alle vriendinnen voor Mara hebben gemaakt die toen in verwachting was van mijn prachtige 'nichtje' Alex, als voorbeeld laten zien. We hebben alle 14 dames aan het werk gezet en elk heeft een prachtig lapje in elkaar gezet met een afbeelding erop genaaid waarvan ik van te voren de patronen had verzameld en uitgeprint. We hadden ons ietsie verkeken op de tijd waardoor niet alle lapjes af waren gekomen. Geen nood, het was mooi weer dus Mara en ik zijn bij mij thuis lekker met een bakkie thee in de tuin gaan zitten en hebben alle lapjes afgemaakt. Daarna heb ik de boel aan elkaar genaaid en van vulling en een onderkant voorzien. En het resultaat mag er wezen! De moeder is het kleed zelf bij me komen halen omdat de naam van haar dochter er op stond en deze moest nog geheim blijven omdat het meisje nog geboren moest worden. Op 26 mei is Cindy bevallen van haar meisje en is Benthe onze nieuwe mede-wereldbol-bewoonster! Ik kreeg een trots appje dat het kleed op de site mocht, als het me lukt de foto te bewerken en up-te-loaden, zettik em op deze plek;-)

En, omdat de creatieve babyshower geslaag was, hebben Mara en ik besloten dat we dat best nog eens kunnen doen! Dus, ja, wij doen ook babyshowers:-).

1 Reactie

Yvonne Alefs
19 July 2016 om 14:07
1
Dit is nou ├ęcht een schoolvoorbeeld van goede ondernemerschap: niet bang zijn om te "falen" en gewoon vertrouwen op je eigen kunnen. En je ziet het, het is gelukt. Prachtig!

Reageer

Annuleren