Geen producten (0)

Een klasje doen...

Een klasje doen...

Misschien heb ik ooit de gedachten gebezigd van het aan het hoofd van een klas staan.... De aandacht van de leerlingen hebben en hun hoofden vullen met kennis.... Geen kennis in de vorm van wiskunde, geschiedenis of biologie... maar de kennis van ambacht. Van iets maken met je handen. En dan het gevoel van trots leren kennen... Helaas is mijn carrière een andere kant op gegaan.... maarrrr....
Afgelopen zaterdag heb ik toch even het lesgeven mogen ervaren! En het was zeer bevredigend! Mara en ik geven de workshop Babykleed maken, bedoeld als een creatief vermaak tijdens een babyshower. We hebben 10 meisjes, waarvan 1 de aanstaande moeder, geleerd hoe ze een applicatie kunnen maken en deze vast kunnen zetten met een festonsteek. Omdat, binnen de gegeven tijd, niet alle lapjes af kwamen, hebben Mara en ik, onder het genot van een filmpje, de avond gevuld met festoneren. En vandaag heb ik de deken afgemaakt. Alle lapjes bij elkaar gelegd, een mooie compositie gemaakt en ze toen aan elkaar genaaid. Voor de achterkant vond ik een mooie groene vilt en ertussen ging een centimeter fiberfill. Het reslutaat mag er wezen, al zeg ik hetzelf... Oordeel zelf: ik hoor graag wat je ervan vind!

het resultaat

1 Reactie

Suus
17 November 2016 om 09:49
1
Superleuk om te lezen meiden!

Reageer

Annuleren