Geen producten (0)

Textielkunstenaar Francis

Francis

Andriessen

 

Liefde voor lapjes

Ik ben opgegroeid tussen de lapjes… Mijn moeder zat achter de naaimachine en ik zat op de grond tussen stapel textiel te spelen. Toen ik groter werd wilde ik geen prinses worden, maar een (beroemd) modeontwerpster. Na een jaar modevakacademie duwde het leven me een andere kant op die niets met mode te maken had… maar ik ben mijn liefde voor de lapjes en originele dingen maken nooit verloren.

Orgineel, eigen en uitnodigend ontwerp

Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding interieurstyling aan de Artemis academie afgerond. Ik vind het heerlijk om mijn liefde voor textiel, kleur en het herbruiken van materialen in te zetten om een sfeer te creëren die origineel, eigen en uitnodigend is.

Nieuwe dingen leren

Naast het werken met textiel ben ik altijd nieuwsgierig om uit te vinden wat ik nog meer kan. Als ik een bank ga bekleden wil ik ook weten hoe ik het frame kan maken voor de bank. Als ik het zelf kan maken zal ik dat ook altijd doen. En als ik niet weet hoe dat moet, dan vind ik iemand die het me leert.

Mara er is geen betere...

In Mara heb ik mijn evenknie gevonden. Samen zijn we nieuwsgierig hoe dingen gemaakt worden en samen zijn we op zoek gegaan naar workshops om ons dat te leren. We vullen elkaar aan in creativiteit en fantasie en we kunnen samen heerlijk brainstormen over het volgende ontwerp. Ik kan me geen betere atelierpartner voorstellen!