Geen producten (0)

Mara textielkunst

Mara

Dittmers

Over Mara

Vroeger wilde ik prinses worden, zoals veel kleine meisjes en later wilde ik wel stripboeken tekenen. Voor het eerste moet je met een prins trouwen en voor dat laatste bleek ik niet genoeg geduld te hebben.

Stoere vrouwen en elfjes

Waar ik wel geduld voor had was urenlang elfjes tekenen of andere stoere vrouwen. Het materiaal van voorkeur is ballpointpen en aquarelle verf, sinds kort waag ik mijn hand ook wat meer aan acryl verf. Ook vind ik het leuk wat in elkaar te knutselen met Illustrator en Photoshop. 

Inspiratiebronnen genoeg

Uit Fantasy, Sciencefiction en aanverwante onderwerpen haal ik, nog steeds, veel inspiratie. Daarnaast heeft bijvoorbeeld Jugendstil, vooral Mucha, veel invloed gehad en blijft de tattoowereld een fascinerende bron van inspiratie. (Later als ik groot ben wil ik ook wel leren tatoeëren.) 

En zoekt geen date

Verder lees ik graag, houd ik van lange romantische strandwandelingen en zoek ik een vent die grappig is. Oh nee, dit is geen dating site, sorry...Een vent heb ik, een hele leuke, ja, ik bedoel jou Pat, en een klein meisje genaamd Alex, en die is uiteraard de meest fantastische driejarige die je je kan voorstellen.