Geen producten (0)

Verzending

Verzend- en bezorgVerzending en retour - textielkunst Francis en Marakosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. Je kun bij het bestellen ook kiezen om het product af te halen bij ons atelier in Zaandam.

Pakketpost Nederland

  • tot 10kg: €5,00
  • boven 10 kg: €10,00

Retouren

We verwachten natuurlijk dat je van je aankoop net zo blij wordt als wij tijdens het maken ervan. Ben je om welke reden dan ook toch niet 100% tevreden meet een gekocht producten? Stuur je aankoop binnen 14 dagen onbeschadig retour en ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag terug!

Controleer je bestelling

Na ontvangst controleer je of de bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Neem direct contact met ons op als dit niet het geval is. Dat kan via contact@francis-mara.nl of 0643204098. 

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Aleen de kosten voor retour van jouw huis naar ons zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Jennifer Hoeve geretourneerd worden. Voeg altijd het retourformulier bij het pakket. Je kunt het retourformulier hier downloaden. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via contact@francis-mara.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kosten voor retour zenden

De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening, tenzij Francis & Mara - textielkunst niet het juiste of een ondeugdelijk product heeft geleverd.