Geen producten (0)
Geen producten (0)

Workshop boxkleed maken

€ 175,00
Op voorraad
Omschrijving

Helaas tijdelijk niet beschikbaar

Omdat Francis een half jaar in Zweden zit, is het tot en met juli niet mogelijk de workshop te geven daar beiden Mara en Francis hiervoor nodig zijn.

Leuke activiteit voor de babyshower!

Maak samen met je vriendinnen een uniek cadeau voor jouw kleintje! Ook leuk om deze beleving cadeau te geven aan een aanstaande moeder!

Opzet van de babykleed workshop

De workshop is voor minimaal acht en maximaal vijftien deelnemers.

Iedereen krijgt een lapje (ongeveer 20×20, dit hangt van het aantal deelnemers af) en ze gaan deze zelf versieren. Het mooie is dat ze lappen bij de deelnemers zelf vandaan komen. Iedereen levert een kledingstuk in dat gemist kan worden en deze worden gerestyled in het deken.

De stofjes die nodig zijn om de applicaties te maken, komen van de, door de deelnemers, meegebrachte lapjes. Bijvoorbeeld uit oude kledingstukken of lekker op de markt gekocht.
Je kunt van te voren kijken wat het kleurpalet is van de (aanstaande) moeder, bijvoorbeeld rekening houden met de woon- of de babykamer en hier de kleuren van de lappen op afstemmen.
 
In ongeveer twee uur gaan we de meegebrachte lapjes op maat maken en deze bewerken, invullen en versieren. Als alle lapjes klaar zijn worden ze bij ons ingeleverd en maken wij er een deken of boxkleed van.
Zo geef je de mama-to-be een prachtig, praktisch en zeer persoonlijk aandenken aan een geweldige dag met haar lieve vriend(inn)en.
 

Textielkunstenaars Francis & Mara zorgen voor

  • een aanvulling van stofjes voor eventuele details
  • persoonlijke begeleiding bij het handwerk van de applicaties op het lapje
  • patronen en voorbeelden voor applicaties
  • scharen / naalden / garen / krijt
  • het in elkaar zetten van het kleed met een fiberfill vulling en voering. Ik neem alles mee en na een week kun je het resultaat ophalen.
 

Jij en je vriendinnen, zus(sen) en/of moeder(s) zorgen voor

  • ieder een kledingstuk (f-shirt, sweater, broek.. als het maar enigszins zacht aanvoelt)
  • de locatie
 
Als je interesse hebt in deze workshop, bel (06-43204098) of mail (francis.andriessen@gmail.com) dan naar Francis voor informatie, een voorbereidend gesprek en het plannen van de workshop.
Reacties